Veldon nieuwsbrief april 2021

Beste FlexchairRBT gebruikers,

Aanpassingen software: nieuwe oefeningen en opschonen bestand
Vanaf april 2021 is er een nieuwe softwareversie beschikbaar voor de Flexchair RBT (3.0.0.)  Er zijn een aantal aanpassingen gedaan.  De belangrijkste 2 zijn de volgende:

  • 2 nieuwe oefeningen 

Deze oefeningen zijn slechts voorzien van 2 telpunten zodat er linksom en rechtsom bewogen kan worden met een telbaar resultaat

  • Bij verlies van het wachtwoord kunnen cliënten nu zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit was in het verleden niet mogelijk

Tip:
Om vollopen van het cliëntenbestand met uitbehandelde cliënten te voorkomen is het aan te raden om lopende cliënten slapend te maken. Dit kan als volgt: Ga naar de Veldon Database à gebruikers à lopende gebruikers à info à bewerken à  actief à versturen. Totaal 6 muisklikken. Deze cliënten zijn ook weer oproepbaar door dezelfde procedure uit te voeren.
Voordeel: je bestanden blijven schoon met lopende gebruikers en zijn makkelijker vindbaar bij het opzoeken. Ook de laatste versie downloaden? Klik dan hier.

Opleiding
De  nieuwe e-learning module is online ter beschikking en inmiddels is het eerste certificaat uitgereikt. In de cursus staan de achtergronden van de FlexchairRBT beschreven, de onderbouwing van het concept, inclusief de onderzoeken die zijn verricht en wordt uitgebreid ingegaan op de werking en de manier van beoordelen.
Voor meer informatie of inschrijven: https://www.veldon.nl/opleiding-flexchair-romp-balans-trainer
Voor wie?  
Voor iedereen die werkt met de FlexchairRBT en de opleiding niet heeft gevolgd. Diepgang in kennis en juist gebruik bepalen de effectiviteit van de testen en trainingen die met de FlexchairRBT gegeven kunnen worden.  De cursus wordt door het KEURMERK geaccrediteerd met 13 punten.

Publicatie in de bijlage Trouw
Testen,Trainen met de Flexchair RBT en Toepassen op de werkvloer.
Met het Flexchair concept kun je je cliënten een totaalconcept aanbieden waarbij behandelen niet ophoudt bij de voordeur.
Door de Flexchair onder de aandacht bij je cliënten te brengen als werkplekoplossing biedt je een extra service. Wij nemen verder alles uit handen en bieden je een aanbrengprovisie aan per verkochte Flexchair. Het onderstaand artikel kan je wellicht overtuigen van de noodzaak van een goede werkplekoplossing.

 Klik hier voor het gehele artikel

Hulp bij problemen
Loop je vast met het gebruik van de Flexchair en kun je wel hulp gebruiken? Aarzel niet en neem gerust contact op met 0104169393 en via de website kun je ook de WhatsApp knop gebruiken.
Het is ook mogelijk om via Teamviewer mee te kijken, voorwaarde is dan wel dat men op de hoogte is van het Veldonprogramma. Aan Teamviewerafspraken zijn verder geen kosten verbonden.
Een werkafspraak op je locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk indien dat gewenst is. Wij helpen je in ieder geval weer graag op gang!

Hartelijke groet,
Wim en Ineke Don

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.