Wat heb jij over voor een gezonde rug?

Concentratieverlies, vermoeidheid, behoefte aan koffie, gapen, stijfheid, inspiratieloos en pijn in je rug, nek en schouder? Als je een of meerdere van deze zaken herkent geeft je lichaam aan dat er behoefte is aan wat meer beweging.

1 of 2 uur intensief sporten is best goed. Nog belangrijker is dat je gedurende de tijd dat je wakker bent, ik noem dit ook wel de verticale toestand, regelmatig beweegt. 2 uur intensief sporten en 8 uur stilzitten op je werkplek heeft geen zin. De schade van 8 uur stilzitten herstel je niet met 2 uur sporten. Voorkom stilzitten op je werkplek en beweeg. Langdurig stilzitten is inactief en geeft doorbloedingsproblemen, rugklachten en schouderklachten. Op lange termijn resulteert dit in vervelende ongemakken en andere gezondheidsproblemen (o.a. suiker, hart en vaten).
Bewegingsarmoede is direct of indirect verantwoordelijk voor een groot deel van de kosten binnen onze gezondheidszorg in de westerse maatschappij. Bewegingsarmoede vermindert ons persoonlijk welbevinden en maakt ons in een sluipend proces ziek! Bewegen daarentegen maakt je gelukkiger, draagt bij aan een hogere levenskwaliteit, een hogere levensverwachting en reduceert onze zorgkosten.

Een echte oplossing voor de inactieve werkplek


Aan het begin van deze eeuw is de Flexchair met het 2x3D systeem ontwikkeld. Het natuurlijke beweeggedrag van je rug wordt hiermee geïmiteerd en versterkt. Deze methodiek is op wetenschappelijke wijze onderbouwd en heeft zichzelf in de afgelopen decennia ruimschoots bewezen. Je beweegt op een natuurlijke manier, je voelt je fitter en gezonder. Pijn verdwijnt en uiteraard heeft dit zijn uitwerking op je humeur. De Flexchairs vinden inmiddels hun weg naar de vele gelukkige gebruikers. Computer- en bureauwerkplekken, tandartspraktijken, laboratoria, OK-ruimten en meer.

Wil je weten wat de Flexchair voor jou kan doen?

Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee hoe je jouw gezondheid en energieniveau door een eenvoudige, maar effectieve manier, zelf kan beïnvloeden. Dus koffie een keuze wordt en geen behoefte.
Wacht niet, maak nu een afspraak.

T: 010-416 93 93
E: info@flexchair.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.