Nieuwsbrief januari 2023 software nu met kringlooptraining

Wil je ook gebruik maken van de nieuwste toepassing zoals de kringlooptraining?

Dit was al gecommuniceerd in de laatste nieuwsbrief van september. Check onder help op het startscherm van het programma als eerste of deze versie ook op de computers staat waarmee de testen en trainingen met de FlexchairRBT in je praktijk of op de sportschool verzorgd worden.

Versie 3.1.2 is gemaakt op veler verzoek en geeft fysiotherapiepraktijken en sportscholen/personal trainers de mogelijkheid om efficiënter en doelmatiger te komen tot meer resultaat en meer vrijheid van behandelen. Eigen verantwoordelijkheid van de cliënt speelt hierin een belangrijke rol.
Deze laatste versie is gratis beschikbaar en is hier te downloaden. Wil je hulp hierbij? Ook dat is mogelijk. Neem dan contact op via info@veldon.nl of 010 4169393 voor het inplannen van een afspraak met Teamviewer. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Een veelgehoorde opmerking was de tijd die het kost om het Flexchair trainingsprogramma op te starten en het aanmelden van nieuwe cliënten. Goed nieuws: nieuwe cliënten hoeven namelijk niet meer eerst op de database te worden aangemeld.
Er kan dus direct gewerkt worden met de trainingsopstelling. Zet deze aan het begin van de dag natuurlijk wel even aan.
Zorg wel dat de nieuwste softwareversie (3.1.2) op je laptop, vaste computer of trainingsopstelling staat. Zie hierboven.
De toepassingen zijn hiermee sterk uitgebreid en toegankelijker.

Nieuw :

   Deze button onder in het linker rijtje met oefeningen. Een klik geeft het trainingsschema weer dat eenvoudig is in te stellen. Na instelling op aantal oefeningen en tijd per  oefening  klikken op instellen en sluiten.

 

Druk vervolgens op de startbutton en de oefensessie draait.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er verschijnen geen grafieken na de oefeningen en de oefeningen worden niet opgeslagen op de database!

Met de Flexchair RBT wordt de nadruk gelegd op het testen en trainen van het diepe spiersysteem in combinatie met het brein, ons paradepaardje. Recent kwam ik een leuke bijdrage tegen van Menno van Hogezand, musculo-skelettaal therapeut. Waarom is training van onze diepe musculatuur zo belangrijk en waarom is het minder zinvol om na rugletsel als eerste te starten met krachttraining?

Accreditatie voor 13 punten goedgekeurd door KNGF en KEURMERK Fysiotherapie

Beide partijen hebben onze E-learning weten te waarderen met 13 punten. In deze cursus worden de wetenschappelijke achtergronden en praktische zaken belicht om het maximale te halen uit de Flexchair RBT en dus het maximale te bereiken voor je cliënt.
Inschrijven voor de E-learning kan via de website Veldon onder het kopje diensten à opleiding. Prijs: € 325,– ex. BTW.
De opgedane kennis wordt verdiept en getoetst gedurende een nader af te spreken dagdeel. Opleidingen worden gecertificeerd op naam van de cursusdeelnemer. Ook een Incompany training is mogelijk vanaf 4 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hulp nodig bij problemen?

Loop je vast met het gebruik van de Flexchair en kun je wel hulp gebruiken? Aarzel niet en neem gerust contact op met 0104169393 en via de website kun je ook de WhatsApp knop gebruiken.
Het is ook mogelijk om via Teamviewer mee te kijken, voorwaarde is dan wel dat men op de hoogte is van het Veldonprogramma. Aan Teamviewer-afspraken zijn verder geen kosten verbonden.
Een werkafspraak op je locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk indien dat gewenst is. Wij helpen je in ieder geval weer graag op gang!

Hartelijke groet,
Wim en Ineke Don

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.