Een goede werkhouding zorgt voor tevreden personeel

flexchair goede werkhouding tevreden personeel

Het welzijn van personeel wordt een steeds belangrijker onderwerp op de werkvloer. Er wordt geschreven dat tevreden personeel, goed personeel is en dit draagt bij aan een goede sfeer binnen een bedrijf. Er zijn diverse elementen die bijdragen aan tevreden personeel. Heel belangrijk, want personeelsleden die zich goed voelen op de werkvloer, dragen bij aan groei van het bedrijf en zijn bereid harder te werken dan personeel die dit niet ervaren. Personeel dat zich goed voelt op de werkvloer, een goede relatie onderhoudt met collega’s en werkgever(s), de juiste middelen heeft om het werk uit te voeren en beschikt over ergonomisch meubilair is tevreden personeel. Althans, deze personeelsleden beschikken over de juiste elementen om tevreden personeel te worden.

Een goede werkhouding tijdens werkzaamheden stimuleren

Als werkgever dient u werknemers te stimuleren in het aannemen van een goede werkhouding. Dit doet u door de stoelen en tafels af te stemmen op de werkzaamheden van uw personeel en het personeel te wijzen op de juiste houding tijdens de werkzaamheden. Een werknemer die achter een computer zit, dient een bureaustoel te hebben waarbij de werknemer de voeten plat op de grond of op een steuntje kunnen staan en een bureau dat op de juiste hoogte is afgesteld. Een werknemer die werkt als fysiotherapeut, kapper of een ander beroep waar meer beweging bij aanwezig is, dient een stoel en tafel te hebben die op de juiste hoogte wordt afgesteld om de klant te helpen. Als werkgever mag u uw personeel op de houding wijzen om rugklachten te voorkomen.

Tevreden personeel door een goede werkhouding

Personeel dat werkzaamheden kan verrichten zonder rugklachten, is meer tevreden. Wellicht besteedt uw personeel er niet veel aandacht aan, om een juiste houding aan te nemen. U als werkgever dient deze houding in de gaten te houden en eventueel personeel te instrueren over een juiste houding. Doordat de werknemers geen pijnklachten ervaren, neemt u een last of zorg weg, waardoor de werknemer zich kan richten op de werkzaamheden. Een Flexchair is hiervoor een uitstekende uitkomst. De stoel zet de werknemer onbewust aan om een juiste houding aan te nemen, ongeacht de werkzaamheden. Door een Flexchair aan te bieden aan medewerkers, zullen zij de vrijheid om te bewegen ervaren tijdens het uitvoeren van zittende werkzaamheden en is de kans op rugklachten te verkleinen. Een geweldige investering voor tevreden personeel.

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.