Een Flexchair als hulpmiddel bij revalideren

Een Flexchair als hulpmiddel bij revalideren

De Flexchair is een handig hulpmiddel om rugklachten te voorkomen. U traint de spieren in uw rug wanneer u op één van onze krukken zit of werkt en traint daarmee een juiste houding en een gezonde rug. Toch kan het voorkomen dat u rugklachten oploopt. Bijvoorbeeld door een auto-ongeluk.

Geke traint na revalidatie met een Flexchair

Wij kwamen in contact met Geke de Dreu. Geke liep in 2013 tijdens een zwaar auto-ongeluk 40 botbreuken op. Na het herstellen van de botbreuken begon een lange periode van revalidatie. Geke heeft gerevalideerd op Heliomare en traint nog steeds dagelijks aan haar herstel. Lang staan of zitten is er niet meer bij. Vrijwel alle nek- en rugwervels in de rug van Geke waren gebroken. Tijdens huishoudelijke taken merk je hierdoor extra hoe kwetsbaar de botten en wervels in je lijf zijn. Koken levert bijvoorbeeld altijd extra pijn op voor Geke. Voor op haar werk heeft Geke een zadelkruk geleend om uit te proberen. Dit beviel haar ontzettend goed. En heeft haar toen doen besluiten om een eigen Flexchair aan te schaffen.

De Flexchair beviel haar gelukkig nog beter dan een normale zadelkruk. De Flexchair biedt door de extra flexibiliteit extra bewegingsmogelijkheid tijdens bijvoorbeeld het koken. Op de foto zie je Geke koken vanaf de stoel. Door het 2x3D-systeem heeft Geke de mogelijkheid om zich vrij te bewegen in de keuken zonder te hoeven staan. Geke zegt:

“Het koken lukt beter, zonder dat ik extra pijn opbouw! Hierdoor kan ik vervolgens gewoon aan tafel met de rest mee kan eten in plaats van dat ik moet bijkomen op de bank.”

Voor ons is het enorm bijzonder om deze ervaring van Geke te mogen lezen. Dat de Flexchair bewegingsvrijheid geeft aan Geke is al enorm fijn, maar de extra tijd die zij met haar gezin kan doorbrengen door de Flexchair is van nog grotere waarde.

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.