Nieuwsbrief 26 april 2018

 

Veldon Trainer:  Veldon nieuwe software op komst (3de/ 4de  kwartaal 2018)

De laatste versie 2.5.3. van de Veldon software is bij de deelnemende praktijken goed ontvangen. Nagenoeg alle deelnemende praktijken maken gebruik van deze software versie (kwartaal 4/2017).

In de nieuwsbrief van 26 maart doen wij een verzoek om te kijken naar de nieuwe ‘look and feel’ van Veldon Trainer en bieden wij de mogelijkheid aan om gebruik te maken van de korting op de Veldon nieuwe software versie. Deze is geldig t/m 1 mei 2018. Beelden nieuwe ‘look and feel’:

https://flexchair.us12.list-manage.com/track/click?u=ee4094b2b3f4fc6da27e81e42&id=01c6c5edb2&e=6352e0322e

Bij interesse graag uw positieve bevestiging via admin@flexchair.com

Basiscursus Flexchair-RBT op 30 mei en 13 juni 2018

Op woensdag 30 mei en woensdag 13 juni wordt  er een tweedaagse cursus ‘Basisgebruik FlexchairRBT’ gegeven. Deze cursus wordt gegeven door Eugene Wiegers en zal plaatsvinden in Houten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Nieuwe medewerkers of opfrissen? Meldt u aan via: https://www.flexchair.nl/aanmeldformulier/

Voor meer informatie:  https://www.flexchair.nl/opleiding-flexchair-romp-balans-trainer/

De cursus is geaccrediteerd voor 23 punten door het Keurmerk Fysiotherapie : https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/

Aan het einde van de cursus krijgt elke deelnemer een persoonlijk cursuscertificaat dat bij bijvoorbeeld het wisselen van werkkring meegenomen kan worden als bewijs van competentie.

Nieuwe wetgeving AVG gaat in op 25 mei 2018

Flexchair-Veldon Data is ruim voorbereid op de wijzigingen die de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming met zich meebrengt.

Onze ‘Privacy Policy” wordt in de komende weken op onze website geplaatst.

Alle aangesloten praktijkhouders zijn akkoord gegaan met de gebruikersovereenkomst. Deze overeenkomst beschrijft inhoudelijk de wijze waarop partijen omgaan met persoonsgegevens en moet worden gezien als een verwerkersovereenkomst.

Praktijkhouders hebben een eigen verantwoordelijkheid in de omgangsvorm en opslag van persoonsgegevens, ook als dat gaat om het opslaan van persoonsgegevens in de Veldon database.

Onderdeel van de veilige opslag van persoonsgegevens is de bescherming van gegevens met een persoonlijk paswoord, zowel voor praktijkhouders, als voor gebruikers.

De gegevens in de database kunnen in beginsel alleen door de aangesloten praktijkhouders (op praktijk niveau) worden benaderd en door de gebruikers zelf op gebruikersniveau.

Veldon Data kan dit alleen met toestemming van de praktijkhouder zelf (bijvoorbeeld bij een vervanging van een paswoord). In een voorkomend geval zouden wij dan toegang kunnen hebben tot persoonsgegevens. Wij hebben echter geen enkele  aanleiding of intentie om individuele persoonsgegevens bij aangesloten praktijkhouders te gebruiken en  wij  zullen hiervan geen misbruik maken.

Ter verbetering van de database en de testgegevens verzamelt en analyseert Veldon Data metagegevens uit de database, doch alleen op geanonimiseerde basis.

Gebruikers van de Veldon Database hebben te allen tijde rechten die de AVG stelt aan het bewaren van persoonsgegevens.

Nieuw: Flexchair-RBT Premium

De Flexchair-RBT Premium is uit. Dit is een combinatie van RBT, computer en beeldscherm in een schitterende behuizing van het materiaal Corean®. Uitermate geschikt voor fysiotherapeutische trainingsruimten en sportscholen. Fine tuning van Motor Control wordt op deze manier nog inzichtelijker voor cliënt en behandelaar. Storingen zijn nagenoeg uitgesloten.

In de zuil is het beeldscherm verwerkt. Er is ruimte voor uw persoonlijke boodschap zowel op de kast of digitaal in de vorm van praktijkfilms etc.  De richtprijs bedraagt € 5.995,- excl. BTW en incl. bezorging en korte instructie. Het geheel is plug and play. Uitgebreide offerte op aanvraag.

  • FlexchairRBT
  • Omkasting wit, 180 x 74 x 40, met versmalling naar 20 op 105 hoog. Materiaal Corean®
  • Inclusief FlexchairRBT, uitvoering in overleg
  • Inclusief Thin Client computer en ELO touchscreen scherm.